Általános

Sport

Fiatalság

Egészség

Lehet, hogy furcsán hangzik elsőre, de ősszel és télen ugyanúgy kell hidratálni a szervezetünket, mint más időszakban. A hideg miatt nem érezzük a szomjúságot, de a meleg öltözet alatt, illetve a sokszor túlfűtött helyiségekben ugyanúgy vesztünk vizet, mint nyáron.

Tovább

A hidratálás, mint fogalom mindenkiben él. Van aki a bőrápoláshoz, de van aki az egészséghez csatolja elsőként...

Tovább

Tudtad, hogy a cink fontos szerepet tölt be a vércukorszint szabályozásában, kiemelten fontos az anyagcsere általános, helyes lezajlásának biztosításában, és a bőröd is megszépíti? A cinkről mégis méltatlanul kevés szó esik. Kattints, és tudd meg, mi mindenért felel még ez a mikroelem, és mi történik, ha nincs belőle elegendő szervezetünkben.

Tovább

A másnaposság nem egy kellemes dolog: zúgó fej, hányinger, levertség, szájszárazság gyötör minket. Legjobb ellenszere a megelőzés, ha tudjuk, hol vannak a határaink, és be is tartjuk azokat. Néha sajnos ez nem jön össze, és az éjszakai vidámság után nem marad más, csak a rosszullét. Mit tegyünk, hogy gyorsabban kiheverje szervezetünk az alkoholsokkot? Adunk pár tippet!

Tovább

Napi 2, nyáron akár 3 liter folyadékot ajánlott inni. A sok folyadéktól megszépül a bőrünk, kisimul, és energikusabbnak is érezzük magunkat.  A víz kiváló szomjoltó sportoláskor is, de néha valami másra, kicsit ízesebbre vágyunk. Mit igyunk mozgás közben, ha egészségesen szeretnénk szomjunkat oltani, és az elvesztett vitaminokat is pótolni szeretnénk? Megsúgjuk!

Tovább

Az utóbbi hetekben úgy érzed, csak önmagad árnyéka vagy? Alig bírsz felkelni reggelente, és legszívesebben átaludnád az egész napot? Ez bizony a tavaszi fáradtság! Ne ess kétségbe, könnyen leküzdhető, csak a télen kiürült vitaminkészleteid kell újra feltöltened friss zöldségekkel, gyümölcsökkel, vitaminokkal, na és kicsit több időt szánni a sportra. Hogy mi segíthet leginkább abban, hogy újra formába lendülj? Írásunkból megtudhatod!

Tovább

A nyári sportok az év favorítjai. Valljuk be, hogy mindannyian várjuk a nagy úszásokat, a wakeboard-ozást, vagy a vicces pancsolásokat...

Tovább

Egyre hidegebbek lesznek a nappalok, és fagyosak az éjszakák, amire nem csak lélekben, de testben sem árt felkészülni. Ahhoz, hogy a vírusok, a megfázás ne döntsenek le a lábunkról, nem csak a táplálkozásunkra kell odafigyelni.

Tovább
vitaminvíz

Vitaminvíz

vitaminvíz
Nyereményjáték

Nyereményjáték

Orvos válaszol

Szakértő válaszol!

Letöltés

Letöltés